web design, logo design, print design, seo

Servicii web, logo & print design

Web design

La 30 de ani de la apariție, Web Design-ul a avansat continuu, cu pași mari și s-a maturizat considerabil, transformându-se într-o artă, menit să atragă și să incite interesul către un scop nobil, educațional sau comercial. În această cursă, alimentată și de avansurile tehnologice din domeniu, gusturile utilizatorilor au fost cultivate iar pretențiile acestora au crescut constant.

Motivele însă, pentru care orice companie caută să dețină un website, au rămas aceleași – publicitatea gratuită adusă de o expunere constantă în piață, la care se adaugă respectul și transparența față de actualii și potențialii clienți.

web design, webdesign

Noi vă propunem un web design de calitate superioară bazat pe experiență, seriozitate, creativitate și tehnologii inovative care sunt răspunsul potrivit pentru oricare cerință a clientului.

Logo design

Sigla este elementul central al unui sistem complex de identificare a unei organizații care trebuie extins funcțional la toate comunicările sale. Prin urmare, designul siglei și încorporarea ei într-un sistem de identitate vizuală este unul dintre cele mai provocatoare și importante domenii ale designului grafic.

Mai simplu spus, sigla este o combinație de imagini text și grafice care transmit numele companiei și creează un simbol vizual ce reprezintă afacerea în cauză. Unele au o asociere simbolică puternică conectată în memoria oamenilor, motiv pentru care există sigle devenite atât de notorii încât sunt recunoscute imediat doar printr-o simplă reprezentare parțială.

logo design, sigla, identitate vizuala

Print design

Designul tipărit, parte a designului grafic, este o formă de comunicare vizuală folosită pentru a transmite informații publicului printr-un design estetic imprimat pe o suprafață fizică, de obicei pe hârtie.

Istoria design tipărit este de ordinul sutelor de ani iar tehnologiile prin care a evoluat și care l-au infuențat sunt diverse. Designul vizual imprimat rămâne predominant în societate prin toate formele sale de comunicare. Cele mai folosite utilizări în epoca modernă sunt: poster/afiș, broșură, carte de vizită, pliant/fluturaș, mapă, banner, ambalaj, copertă, catalog, revistă.

print design, tiparituri, imprimari, printuri